Bojëra

Cilesia dhe bukuria e produkteve italiane

vernici

Vazhdo Leximin

Dekorative

Jepini personalitet dhe fines ambientit tuaj

decorativi

Vazhdo Leximin

Bojëra te larshme

Garanton mbrotje ndaj agjenteve atmosferik.

pitture

Vazhdo Leximin

Bojë për çdo sipërfaqe

Lyeni me shume thjeshtesi mbi hekur, dru, plastik, xham, beteon etj.

smalti

Vazhdo Leximin